Chalet Noord-Brabant

Genieten van de rust en de natuur in Noord-Brabant? Dat is mogelijk bij de Bergjes Chalets & Caravans. Of u nu op zoek bent naar een geschikte standplaats of met uw chalet naar Noord-Brabant wilt gaan om vakantie te vieren, dit is allemaal mogelijk. Wij hebben het grootste aanbod chalets van Europa, dus wij slagen er altijd in om de beste chalet of de mooiste plek voor u in Noord-Brabant te vinden.

Chalet Noord-Brabant

Verzekering voor uw chalet in Noord-Brabant

De aanschaf van een chalet is zeer kostbaar en wordt vaak gezien als een investering in een tweede huis. U tweede huis in de meeste gevallen niet het gehele jaar bewoond, maar slechts delen van het jaar. Hierdoor is het belangrijk om een goede verzekering voor uw chalet in Noord-Brabant af te sluiten. Wij raden de Recreatiehuis Verzekering van Europeesche Verzekeringen aan. Deze verzekering zorgt ervoor dat uw chalet tegen alle belangrijke risico’s beschermd wordt.
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links