Chalet Zeeland

Een chalet in Zeeland is zeker een aanrader. Zeeland is al vele jaren een populaire vakantiebestemming onder zowel Nederlanders als buitenlandse toeristen. In Zeeland zijn veel campings en recreatieparken waarop u een chalet of stacaravan kunt plaatsen. Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte locatie voor uw chalet in Zeeland. Dankzij onze samenwerking met diverse campings en recreatieparken in Zeeland kunnen wij ook een rol spelen als bemiddelaar.

Chalet te koop in Zeeland

Wilt u een chalet kopen in Zeeland? De Bergjes heeft een eigen vestiging in Kamperland. Het voordeel van onze locatie in Zeeland is dat u meteen de sfeer van Zeeland kunt proeven en op zoek kunt gaan naar uw droomlocatie. U kunt uiteraard ook terecht bij onze hoofdvestiging gelegen te Heibloem in Limburg.

Chalet kopen Zeeland

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van een chalet in Zeeland. Wordt eigenaar van een chalet op maat. Elk van onze chalets zijn voorzien van een eigentijdse inrichting en hebben hun eigen specifieke kenmerken en details. Niet alleen het interieur maar ook de vormgeving van het exterieur heeft de nodige aandacht gekregen. Bij De Bergjes is elk chalet standaard voorzien van een ruime keuken, een gezellige woonkamer, minimaal één slaapkamer en een badkamer. De indeling hiervan kan per chalet verschillen. Omdat er bij De Bergjes gebruik wordt gemaakt van topkwaliteit materialen en onderdelen is een chalet van De Bergjes onderhoudsarm.

Chalets van De Bergjes

Bij De Bergjes kunt u terecht om een geheel nieuw chalet te bouwen. Maar ook met een beperkter budget kunt u bij ons terecht voor een groot aanbod tweedehands chalets. Door een eigen chalet te laten bouwen kunt u deze geheel voorzien van uw eigen wensen. Samen met onze adviseurs ontwerpen we een droomchalet waar u een lange tijd plezier aan gaat beleven.
 

Chalet Zeeland

Geniet van uw chalet in Zeeland

Geniet van een ontspannen vakantie in Zeeland, er lekker op uit gaan of een dagje naar het strand. In Zeeland heeft u talloze mogelijkheden. Met een eigen chalet in Zeeland kunt u deze prachtige provincie zo vaak bezoeken als u dat zelf wilt. Onze chalets in Zeeland zijn van alle gemakken voorzien en geven u de ruimte om te genieten van een comfortabele vakantie. Naast ons uitgebreide aanbod chalets, kunt u bij de Bergjes ook terecht voor stacaravans in Zeeland. Al onze stacaravans zijn van dezelfde gemakken en luxe voorzien als de chalets.

 


 

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links