Chalet Gelderland

Heeft u uw droomlocatie voor een chalet gezien in Gelderland en zoekt u nog een chalet voor deze droomplek? De Bergjes staat bekend om haar grote aanbod aan chalets en stacaravans. De Bergjes beschikt over een enorme showroom van maar liefst 20.000m2. Daar kunt u zelf ons aanbod aan chalets en stacaravans bezichtigen. Onze adviseurs ondersteunen u graag bij het kiezen van een chalet. Wilt u de chalet in Gelderland laten plaatsen? Dit is geen probleem, wij plaatsen de chalet op uw droomlocatie in Gelderland.

Chalet Gelderland

Uw chalet in Gelderland verzekeren

Als uw chalet op de droomlocatie in Gelderland staat, wilt u dat er niets gebeurd met uw chalet. Aangezien uw chalet uw tweede huis is, zal er niet altijd iemand aanwezig zijn. Juist daarom is een extra bescherming nodig in de vorm van een verzekering. Wij raden de Recreatiehuis Verzekering van Europeesche Verzekering aan, deze beschermd uw chalet tegen alle mogelijke risico’s.
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links