Chalet te koop

Wilt u heerlijk genieten van uw vrije tijd en dezelfde luxe ervaren als thuis? Bij De Bergjes hebben we een zeer uitgebreid aanbod chalets te koop. Wij beschikken over een uitgebreid showterrein van maar liefst 20.000m2 waar alle chalets die te koop zijn te bezichtigen zijn. Geniet van uw vrijheid en ervaar het heerlijke gevoel van wonen in een chalet. Wilt u door het jaar heen seizoensgebonden gebruik maken van uw chalet? Dan kunt u de rest van het jaar uw chalet verhuren aan andere levensgenieters om de kosten te drukken.

 Chalet te koop

Zeer uitgebreid aanbod chalets te koop

Wij beschikken over het grootste aanbod chalets van heel Europa. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van chalets van verschillende topmerken. De chalets zijn te koop in verschillende merken, afmetingen, materialen en leefgedeeltes. Kies bijvoorbeeld uw eigen keuken, badkamer, houtdecor, vloer en wanden. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om airconditioning, vloerverwarming en/of zonnepanelen toe te voegen. Wij hebben voor iedere prijsklasse en smaak de perfecte oplossing. Onze vakmensen zorgen dat de indeling en materialen helemaal aan uw wensen voldoen. Bekijk de schetsen van de verschillende chalets eens op de pagina chalet modellen.

Chalet kopen in uw eigen ontwerp

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een chalet helemaal naar uw eigen wensen te laten ontwerpen en bouwen. De indeling, materialen en gemakken kunt u helemaal zelf bepalen. Wij geven daarbij graag advies en helpen u bij het maken van de juiste en stijlvolste combinaties om uw droomchalet te realiseren. Op deze manier ontwerpen we samen een chalet die helemaal voldoet aan uw eisen en wensen.

Chalets te koop via onze website

Het gehele aanbod aan chalets die te koop zijn is te vinden op onze website. Hier kunt u alle chalets rustig bekijken. Indien u meer informatie wilt verkrijgen over een chalet die te koop staat, kunt u op het betreffende model klikken. Daarna krijgt u specifieke informatie te zien over het model dat u heeft gekozen. Heeft u een definitieve keuze gemaakt? Vul dan uw contactgegevens in bij het gekozen model en wij nemen contact met u op.

Chalet kopen bij De Bergjes?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aankoop van uw chalet. Onze locatie in Heibloem is zes dagen per week geopend. U bent altijd welkom om zonder afspraak binnen te lopen. Wij helpen u naast de aankoop van uw chalet met onder andere financiering, verzekering en onderhoud. De chalet die u koopt kunnen wij vervolgens voor u plaatsen door heel Europa op verschillende campings en recreatieparken.

Heeft u uw droomchalet online gevonden, maar wilt u deze graag op locatie bekijken voordat u de chalet daadwerkelijk wilt kopen? Neem dan contact met ons op en we nodigen u graag uit op een van onze locaties.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links