Chalet occasion

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een chalet occasion? Op onze website kunt u een keuze maken uit het grootste aanbod chalets van heel Europa. Een goede chalet occasion vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kom gerust eens langs op ons 20.000m2 grote showterrein en zie onze kwaliteit chalets van dichtbij.

Weet u al in welke occasion u interesse heeft? Zoek dan eenvoudig uw merk op binnen onze website en vind uw toekomstige chalet. Zodra u die ene chalet occasion volledig naar uw wens heeft gevonden helpen wij u graag verder in het proces. Wij begeleiden uw van aankoop tot en met de plaatsing op het recreatiepark. Bovendien plaatsen wij uw chalet in heel Europa!

Chalet occasion

45 jaar ervaring in chalet occasions

Als u een chalet occasion koopt bij de Bergjes krijgt u er een hoop ervaring voor niets bij. De Bergjes is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in chalet en stacaravans occasions. De Bergjes is klein begonnen in Den Haag en is na een tiental jaren verhuisd naar Heibloem waar wij de beschikking hebben tot een enorm showterrein en bouwterrein.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links