Chalet

Een chalet van De Bergjes wordt alleen met kwaliteitsmaterialen gemaakt. Een originele chalet in de bergen wordt gemaakt van zwaar hout, voor goede te isoleren. Dit dure en zware hout vervangen wij door Eurotexx, wat het mogelijk maakt onze prijzen erg gunstig te houden en hierbij niet op kwaliteit in te leveren. Een chalet kopen bij De Bergjes is dus een goede keuze.

Chalet invulling

Wat chalets van De Bergjes zo interessant maakt, zijn de mogelijkheden om het geheel naar uw eigen smaak te vormen. Of het nu gaat om afmetingen of indeling van het chalet, bij De Bergjes waant u zichzelf aan de tekentafel. De Bergjes biedt tal van mogelijkheden om uw eigen ideeën door te voeren. Heeft u al nagedacht over de keuken die u graag zou zien in uw chalet, of misschien waar u de ramen wilt plaatsen? Om het chalet naar uw voorkeuren te verwarmen, kunt u zelf ook nog eens kiezen waar u de verwarmingsmogelijkheden wilt plaatsen. Op deze manier is een chalet van De Bergjes volledig naar uw smaak. Speciaal voor het bouwen van uw ideale chalet is de afdeling chaletbouw opgericht.

Chalet

De keuze van uw chalet

Weet u nog niet helemaal wat voor chalet u graag wilt? Dat is totaal geen probleem; bij De Bergjes vindt u een groot assortiment op ons showterrein. Hier kunt u rustig rondkijken en ideeën opdoen voor uw eigen chalet. Bovendien staat er altijd iemand klaar bij de Bergjes om u te helpen of te adviseren in uw keuze. Bent u op zoek naar de ideale locatie? Bekijk dan ook onze chalet locaties.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links