Chalet

De Bergjes heeft een passend chalet voor ieders unieke wensen. Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod aan chalets. Onze verschillende chalet modellen worden uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en met de meest nauwkeurige zorg gemaakt. Bovendien heeft u door onze eigen chaletbouw de mogelijkheid om uw chalet geheel naar eigen wensen aan te passen. Ten slotte omvat de service van De Bergjes ook het transporteren en plaatsen van uw persoonlijke chalet. Zoekt u nog een ideale locatie? Bekijk dan ook mogelijke chalet locaties.

Chalets van De Bergjes

Als u nog niet weet wat voor chalet u wilt is dit geen enkel probleem. Op onze website vindt u alle modellen in ons assortiment. Maar u kunt ook een van onze vestigingen bezoeken. Hier kunt u op ons showterrein rustig rondkijken en ideeën opdoen voor uw eigen chalet. Bovendien staat er altijd iemand klaar bij De Bergjes om u te helpen of te adviseren in uw keuze.

Luxe Chalet

De Bergjes heeft een ruime keuze aan zowel standaard chalets. Maar u kunt ook kiezen voor een luxe chalet. Niet alleen voor uw nieuwe chalet bent u bij de bergjes aan het juiste adres, ook voor uw Tweedehands chalet (ook wel Chalet occasion genoemd). Bovendien heeft u als klant zelf de controle over het ontwerpen en invullen van uw luxe chalet. Of het nu gaat om afmetingen of indeling van het chalet, bij De Bergjes waant u zichzelf aan de tekentafel. De Bergjes biedt tal van mogelijkheden om uw eigen ideeën door te voeren. Heeft u al nagedacht over de keuken in uw chalet? Of waar u de ramen wilt laten plaatsen? Een chalet van De Bergjes is volledig naar uw eigen smaak samen te stellen. U kunt zelf beslissen of u gaat voor een luxe chalet, of een meer standaard chalet. Speciaal voor het bouwen van uw ideale chalet is onze afdeling chaletbouw opgericht.

Chalet

Kunststof Chalet

Ook wanneer u een kunststof chalet wilt kopen biedt de Bergjes een uitgebreid assortiment. Een chalet van kunststof maakt het mogelijk om de prijs gunstig te houden en hierbij niet op kwaliteit in te leveren. In ons assortiment hebben we zowel luxe als standaard kunststof chalets die u wederom naar uw eigen voorkeur kunt laten aanpassen. Een kunststof chalet kopen bij De Bergjes is de juiste keuze als u gaat voor kwaliteit. 

Chalet plaatsen door De Bergjes

Als u bij De Bergjes een chalet aanschaft, gaan wij de chalet plaatsen op de gewenste bestemming. Bij De Bergjes kunnen we een chalet plaatsen in geheel Nederland, maar ook op veel andere plekken in Europa. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk aan campings. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste camping om het chalet te plaatsen. 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links