Chalets

Een chalet is ideaal voor een vakantieverblijf of een permanente woning. Bij De Bergjes heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan diverse soorten chalets. Wij hebben eenvoudige chalets in veel standaardmodellen die aangepast kunnen worden aan uw persoonlijke wensen. Maar u kunt bij ons ook een chalet laten bouwen door onze chaletbouw afdeling.

Chalets van De Bergjes

De chalets van De Bergjes worden gemaakt met de beste materialen. De chalets worden ontworpen met oog voor detail en hebben een luxe uitstraling. Wilt u zowel van buiten als van binnen een luxe chalet? Bij De Bergjes maken we uw chalet naar wens. Door de ontelbare uitbreidingsopties kunnen we een chalet maken zodat u elke gewenste voorziening in huis hebt.
 

Chalets

Chalet nieuw of tweedehands

Bij De Bergjes hebben we naast een groot assortiment nieuwe chalets, ook tweedehands chalets. Deze chalets zijn uiteraard in uitstekende staat en worden door ons opgeknapt. Voor zowel nieuwe als tweedehands chalets geldt dat wij de beste merken in ons assortiment hebben. De topmerken chalets zijn Berghome, Bergline, Everest, Willerby, Atlas en nog vele andere merken die u vindt in ons aanbod chalets.

Kunststof chalet

In ons assortiment vindt u veel diverse chalets die gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo vindt u bij ons een grote collectie kunststof chalets, maar ook houten chalets. Weet u nog niet welke materiaalsoort u het beste kunt kiezen voor uw nieuwe chalet? Onze adviseurs helpen u graag met deze keuze en kunnen u voorzien van deskundig advies. Het voordeel van een kunststof chalet is dat deze minder onderhoud benodigd hebben. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden en gaan langer mee. Ondanks de voordelen wordt er toch het meest gebruik gemaakt van hout. Bij een houten chalet krijg je niet de plastic uitstraling en de kleur van kunststof kan veranderen.

De service van De Bergjes

Naast dat u bij ons de mooiste chalets kunt kopen, zorgen wij er ook voor dat de chalet op de juiste manier vervoerd wordt naar de bestemming. Ook kunnen wij u helpen bij het uitzoeken van de juiste staanplaats. Wij hebben een groot netwerk van campingplaatsen in geheel Europa. We kunnen u daarom helpen bij het regelen van een staanplaats in heel Europa. Wilt u na het bekijken van ons aanbod een chalet kopen? Bezoek een van onze filialen. Hier kunt u ons aanbod bekijken op een showterrein van 20.000 m².

 

 

 

110 resultaten
  • 9
  • 18
  • 36
  • resultaten per pagina
desc

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links