Chalets & Stacaravans

 

Met een van de chalets van De Bergjes worden uw eigen wensen voor een passend vakantieverblijf of permanente woning gerealiseerd. U heeft bij de Bergjes zowel de mogelijkheid om een chalet te kopen als te huren. Niet alleen is de aanschaf van het chalet zelf belangrijk. Ook de plaats waar het uiteindelijk komt te staan moet perfect zijn. Ook daarbij kunt u ons laten helpen. Aan de hand van uw wensen kunnen we de beste resultaten op een rijtje zetten zodat u direct de beste opties kunt bekijken.

De chalets van De Bergjes onderscheiden zich door het allerbeste materiaalgebruik, oog voor detail en luxe uitstraling. Elk detail dat u graag in uw chalet wilt zien, wordt door u bepaald en door ons uitgevoerd. Om een chalet perfect af te stemmen op uw wensen hebben wij een eigen fabriek met vakkundig en ervaren personeel.  Daarnaast beschikt De Bergjes ook over een showroom waar u alle materialen kunt bekijken en u goed laten adviseren over de mogelijkheden. Bekijk ter inspiratie ook eens de verschillende showmodellen die wij op ons terrein presenteren.

Chalets

Chalets op maat

Heeft u eigen ideeën over uw ideale woning? Dan kunt u gebruik maken van onze afdeling chaletbouw, waar wij een chalet bouwen volledig naar uw visie. Vanaf de eerste tekening tot na aflevering is De Bergjes betrokken bij het proces van alle chalets. Een chalet kopen bij De Bergjes betekent dan ook dat u inspraak heeft over elk detail, bij het gehele proces betrokken wordt en wij meedenken over de best mogelijke uitvoering van uw ideeën.
In principe kunnen we alle wensen ten uitvoer brengen, u kunt een chalet zo samenstellen dat u de luxe van thuis niet achter u hoeft te laten. Een chalet op maat is werkelijk een tweede huis.

Het laten maken van een chalet begint met een eenvoudige schets met de gewenste indeling en een inventarisatie van uw wensen. Dit is iets wat u thuis al voor kunt bereiden. Deze informatie wordt vervolgens uitvoerig besproken met ons personeel van de chaletbouw waarna een prijsopgave wordt gegeven van de door u gewenste opties.  Een eerste opzet van het chalet wordt vervolgens uitgewerkt waarna u de details kunt bespreken. We hebben het dan over het materiaalgebruik, kleurstelling en praktische toepassing van het chalet. Wanneer alles besproken is en u tevreden bent met het ontwerp kan er worden begonnen met de bouw.
Ook hier wordt u nauw bij betrokken. U mag altijd binnen komen lopen in onze fabriek om de vorderingen te bekijken. Tijdens verschillende stadia van de bouw zullen wij u uitnodigen te komen kijken of alles naar wens verloopt. De bouw van een chalet is een prachtig proces om te volgen en wij moedigen een prettige samenwerking dan ook aan.

 

 

130 resultaten
  • 9
  • 18
  • 36
  • resultaten per pagina
desc

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links