PK Chalets

PK Chalets en De Bergjes zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Hiermee breidt De Bergjes het assortiment van chalets nog verder uit. Net als De Bergjes staat PK Chalets voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De PK Chalets bij De Bergjes zijn kwalitatief goed, ogen bijzonder modern en worden in Zeeland (Nederland) gebouwd! Met meer dan 20 jaar ervaring in de chaletbouw is PK Chalets dé specialist in Zeeland op het gebied van chaletbouw. Vele campings in Zeeland prefereren daarom PK chalets voor hun recreatiepark. Met behulp van deze samenwerking kan De Bergjes ook deze vraag van klanten voorzien. Ons totale 'chaletbouw' aanbod is nu nog uitgebreider en tevens kunnen wij nu nog sneller leveren! U kunt ons complete aanbod chalets en stacaravans inclusief de uitgebreide specificaties ook meteen online bekijken.

PK Chalets en De Bergjes

Een PK Chalet voor elk budget:

De Bergjes heeft verscheidene PK chalet modellen in het assortiment. Al deze PK Chalets zijn in hoge mate aanpasbaar naar uw wensen en voorkeuren. Samen met onze chaletdesigners, adviseurs en ontwerpers kunt u onder meer de materialen, kleuren, apparatuur en indelingen bepalen. Hierdoor kunnen wij uw perfecte PK droomchalet samenstellen.Wanneer u uw ideale chalet heeft ontworpen zal onze partner PK chalets deze bouwen in hun fabriek. Vervolgens zullen wij uw toekomstige vakantiewoning transporteren en plaatsen op de door u aangewezen bestemming. Uw PK Chalet in Zeeland of een andere bestemming in Nederland of Europa?  Zelfs als u nog niet weet waar u uw toekomstig chalet wilt plaatsen kunnen wij u helpen. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft De Bergjes een uitgebreid netwerk aan van campings en standplaatsen opgebouwd. Dusdanig streven wij ernaar een complete service te leveren aan de klant zodat u echt zorgeloos kan genieten van uw chalet of stacaravan. Buiten de mogelijkheid om een droomchalet van PK Chalets te laten bouwen kunt u er ook voor kiezen een chalet te laten ontwerpen uit onze eigen chaletfabriek.

Wilt u graag alle opties bekijken en mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u vrijblijvend van dienst te zijn. Daarnaast omvatten onze locaties in totaal meer dan 20.000 m2 showterrein waar u vrij kunt rondkijken. Zodoende kunt u altijd genoeg inspiratie opdoen en beslissen wat u perfecte chalet is. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links