Chaletbouw Nederland

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om een chalet te laten bouwen geheel in hun eigen stijl. De Bergjes Chalets & Caravans verzorgt chaletbouw in heel Nederland. Chaletbouw betekent dat u een chalet laat ontwikkelen die volledig voldoet aan uw eisen en wensen. Het gehele traject wordt u bijgestaan door een van onze adviseurs die u begeleidt.

Chaletbouw Nederland; de ontwerpfase

Het traject start met het bespreken van de wensen en eisen voor uw droomchalet. Zowel het interieur als het exterieur van het chalet wordt doorgenomen. Samen met de adviseur komt dan het eerste ontwerp van de chalet tot stand. De medewerkers van de chaletbouw zullen aan de hand van de wensen voor de lengte, breedte en indeling starten met een officiële bouwtekening. De bouwtekening geldt als leidraad tijdens de bouw van uw chalet op maat. Echter heeft u altijd de mogelijkheden om aanpassingen door te laten voeren. De afdeling chaletbouw doet er alles aan om het daadwerkelijk uw droomchalet van te maken.

Chaletbouw Nederland

Het traject van de chaletbouw in Nederland

Na de ontwerpfase, kan de productie van de chalet beginnen. Het bouwen van de chalet vindt plaats in onze fabriek. Gedurende het productieproces mag u altijd komen kijken naar de vorderingen van uw chalet. U dient hier wel van tevoren een afspraak voor te maken. Tijdens het bezoek aan de fabriek kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over een of meerdere punten. Dit kunt u meteen bespreken. Indien mogelijk, passen wij deze veranderingen graag voor u aan.

Wilt u ook gebruik maken chaletbouw in Nederland? Wij nodigen u uit om eens langs te komen in onze showroom, waar u enkele showmodellen kunt bekijken. Onze showrooms bevinden zich in Heibloem en Kamperland.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links