Chalet bouwen

Wilt u een chalet bouwen? Bij De Bergjes Chalets en Caravans heeft u de mogelijkheid om uw eigen chalet te bouwen geheel naar uw eigen smaak en eisen. U bepaalt de specificaties, de indeling van uw chalet en kiest de gemakken waarvan uw chalet moet worden voorzien. In overleg met onze ontwerpers en adviseurs van afdeling chaletbouw bepaalt u hoe uw droomchalet er qua interieur en exterieur uit komt te zien. Buiten een eigen chalet bouwen is het ook mogelijk een nieuw chalet te kopen bij De Bergjes of een tweedehands chalet. U kunt bij De Bergjes dus kiezen uit een standaard chalet of een compleet maatwerk chalet.

Een chalet kopen of een chalet bouwen bij De Bergjes? Als u eenmaal de keuze heeft gemaakt om een chalet te kopen bij De Bergjes en deze door ons te laten bouwen, dan wordt u gedurende het complete proces begeleid. Samen met een ontwerper worden uw wensen in kaart gebracht en gaan we gezamenlijk op zoek naar de optimale indeling van uw nieuwe chalet. Dit begint door middel van het gezamenlijk maken van een ontwerp voor uw chalet. Aan de hand van de gegevens die we van u krijgen, maken wij de eerste officiële bouwtekening. Mocht u hier nog wijzigingen aan willen aanbrengen, dan kunt u dit zelfs thuis vanaf uw eigen computer doen. Vervolgens kunt u uw eigen sfeerconcept bepalen door middel van een uitgebreide keuze aan kleur, structuur en materiaaloplossingen.

U heeft dus de mogelijkheid om zelf de kleur, lengte, breedte en indeling van verschillende chalet  modellen te bepalen. Ook heeft u de keuze uit talloze keukens, badkamers, houtdecors vloeren en wanden. Daarnaast kunt u kiezen uit vele luxueuze opties zoals airconditioning, vloerverwarming en zonnepanelen. Met ouderwetse schetsen en gedetailleerde 2D en 3D tekeningen brengen we stap voor stap uw ontwerp in beeld. Wanneer de belangrijke keuzes zijn gemaakt, de tekeningen van uw chalet uitgebreid besproken zijn en u tevreden bent met het ontwerp dan wordt de bouwtekening van de chalet overgedragen aan onze chaletfabriek.

Chalet bouwen

Wilt u graag meer weten over chaletbouw en de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen of bezoek een van onze locaties.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links