Maatwerk chalet

Maatwerk chalets van De Bergjes zijn gebouwd met de beste kwaliteitsproducten en de beste zorg. Bij een chalet kunt u lengte, breedte, kleur, indeling, keuken, verwarmingsmogelijkheden en plaatsing van de ramen zelf bepalen.

Willerby Boston maatwerk chalet

De Willerby Boston chalet is een openbaring op het gebied van maatwerk chalets; de uitstekende vormgeving en vindingrijke ruimte-indeling van deze splinternieuwe chalet worden gecombineerd tot een ongelofelijk ruim model waar iedereen weg van zal zijn. Vooral als u hoort wat de verbazingwekkende prijs van deze chalet is. Een chalet bouwen kan dus een aantrekkelijke keuze zijn.

Om te genieten van het buitenleven hoeft u met een chalet niets aan comfort in te leveren. Bij een bezoek aan De Bergjes wordt u uitgebreid geïnformeerd over de indelingsmogelijkheden van uw maatwerk chalet , materiaalkeuze, perfecte isolatie en standaard dubbele beglazing. Wij volgen uw chalet vanaf de eerste tekening tot na aflevering met de grootste zorg. In uw eigen chalet beschikt u over alle gemakken die u thuis gewend bent. Uw eigen maatwerk chalet is gewoonweg uw tweede thuis. Alleen staat deze chalet straks op uw favoriete vakantiebestemming!

Maatwerk chalet

Maatwerk Chalet uitvoeringen

Welk model chalet u ook kiest, ze zijn allemaal als dubbel chalet of als l-chalet uit te voeren. Staat ruimte in een chalet voor u centraal, dan is een twin chalet of l-chalet dé uitkomst. Geniet met een maatwerk chalet van De Bergjes van het luxe comfort dat ook voor thuis een voorwaarde is.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links