Maatwerk chalet

Maatwerk chalets van De Bergjes zijn gebouwd met de beste kwaliteitsproducten en de beste zorg. Bij een chalet kunt u lengte, breedte, kleur, indeling, keuken, verwarmingsmogelijkheden en plaatsing van de ramen zelf bepalen.

Willerby Boston maatwerk chalet

De Willerby Boston chalet is een openbaring op het gebied van maatwerk chalets; de uitstekende vormgeving en vindingrijke ruimte-indeling van deze splinternieuwe chalet worden gecombineerd tot een ongelofelijk ruim model waar iedereen weg van zal zijn. Vooral als u hoort wat de verbazingwekkende prijs van deze chalet is. Een chalet bouwen kan dus een aantrekkelijke keuze zijn.

Om te genieten van het buitenleven hoeft u met een chalet niets aan comfort in te leveren. Bij een bezoek aan De Bergjes wordt u uitgebreid geïnformeerd over de indelingsmogelijkheden van uw maatwerk chalet , materiaalkeuze, perfecte isolatie en standaard dubbele beglazing. Wij volgen uw chalet vanaf de eerste tekening tot na aflevering met de grootste zorg. In uw eigen chalet beschikt u over alle gemakken die u thuis gewend bent. Uw eigen maatwerk chalet is gewoonweg uw tweede thuis. Alleen staat deze chalet straks op uw favoriete vakantiebestemming!

Maatwerk chalet

Maatwerk Chalet uitvoeringen

Welk model chalet u ook kiest, ze zijn allemaal als dubbel chalet of als l-chalet uit te voeren. Staat ruimte in een chalet voor u centraal, dan is een twin chalet of l-chalet dé uitkomst. Geniet met een maatwerk chalet van De Bergjes van het luxe comfort dat ook voor thuis een voorwaarde is.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

  • Tussen Kerstmis en Nieuwjaar (27, 28 en 29 december) is onze vestiging in Heibloem gewoon geopend! Profiteer deze maand nog van speciale aanbiedingen!
sluiten

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links