Chaletfabriek

Uw chalet in eigen fabriek
De Bergjes beschikt over een eigen chaletfabriek. Dit maakt het mogelijk om al onze klanten in haar wensen te kunnen voorzien. U kunt uw chalet volledig zelf samenstellen, zelf kiest u de grootte, indeling, de mate van luxe en de keuze in kleur en materiaal kunt u helemaal zelf beslissen.

De Bergjes hecht veel waarde aan het afleveren van een chalet van hoge kwaliteit. Onze vakmannen gaan met veel zorg aan de slag om een mooi eindresultaat neer te zetten. Al onze chalets worden daarom ook van binnen en van buiten opgebouwd uit hoogwaardige materialen. De chalets zijn standaard uitgerust met goed geisoleerde stevige wanden waarbij de beste houtmaterialen worden gebruikt. Deze combinatie vormt een stabiele basis voor het chalet van uw dromen. Ook de keuken, badkamermeubelen en kasten worden helemaal naar uw wens in het chalet geplaatst.

Bent u geinteresseerd in een chalet op maat? Wij nodigen u graag uit om op ons showterrein de modellen te komen bekijken. Ook kunnen we laten zien hoe we in de fabriek te werk gaan.
Samen met een ontwerper worden de mogelijkheden besproken en adviseren wij u van begin tot eind (bekijk hier in 5 stappen hoe dit in zijn werk gaat). Van schets tot 3D tekening en technische uitwerking worden alle opties tot in detail besproken. Van maandag t/m zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur op ons adres in Heibloem kunt u met al uw vragen bij ons terecht. De koffie staat voor u klaar.

Chaletfabriek

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links