Europa Caravans

Stijlvol, modern en comfortabel… dat zijn een paar kenmerken van de Europa caravans. Met merken als Europa Plus, Europa Boston en de Europa Azure Deluxe is Europa caravans een belangrijke speler op het gebied van stacaravans. De Europa stacaravans staan bekend om hun mooie uitstraling en hun betaalbare kwaliteit. Bij Bergjes Chalets & Stacaravans vindt u een groot aanbod aan stacaravans. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands Europa caravans aan.

Verzekering voor Europa caravans

Omdat uw Europa caravan vaak dient als tweede huis, kan het voorkomen dat uw Europa stacaravan niet het hele jaar bewoond wordt. Daarom is het belangrijk om een goede verzekering voor de Europa stacaravan af te sluiten. De Recreatiehuis Verzekering van Europeesche Verzekeringen is een goede verzekering om af te sluiten bij de aanschaf van een van de Europa caravans. Hier worden alle Europa caravans beschermd tegen de belangrijkste risico’s.

Ons aanbod Europa caravans

Bent u geïnteresseerd in één van onze Europa caravans? Kom dan eens langs op ons enorme showterrein of neem een kijkje op onze website waar ons gehele aanbod Europa caravans staat vermeld. Momenteel hebben wij maar liefst acht merken van de Europa caravans in ons aanbod opgenomen. Klein, groot, luxe of eenvoudig… er is genoeg keus voor iedereen. Wilt u echter maar voor een korte periode een Europa stacaravan gebruiken? Dan kan dit ook. Wij bieden u namelijk ook de mogelijkheid om Europa caravans te huren.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links