Chalet modellen

De Bergjes Chalets en Stacaravans beschikt over een ruim aantal deskundig ontworpen modellen die worden gebouwd in eigen fabriek. De onderstaande modellen kunnen volledig op maat worden gemaakt naar uw maatstaven en wensen. 

U heeft keuze uit talloze keukens, badkamers, houtdecors vloeren en wanden. Ook heeft u de keuze uit vele luxeuze opties zoals airconditioning, vloerverwarming en zonnepanelen. Het is voor onze vakmensen geen probleem om al uw wensen te implementeren. Hieronder staan enkele schetsen ter illustratie. De indeling van het chalet kiest u helemaal zelf! Kom gerust een keer langs bij ons showroomterrein om met eigen ogen te kunnen zien hoe onze showmodellen er in het echt uitzien. U kunt dan ook het uitgebreide assortiment aan kleur- en materiaal voorbeelden met eigen ogen zien. Wij hebben voor iedere prijsklasse en smaak dé perfecte oplossing!

Chalet modellen

Sorrento – De Sorrento valt te beschrijven als een modern en comfortabel chalet voor een scherpe prijs. De Sorrento kenmerkt zich door zijn kunsstof dakgoten met bijpassende regenpijpen en een terrasdeur aan de zijkant.

Mont Blanc – De Mont Blanc herkent u aan de luxe boeiboord. De Mont Blanc is voorzien van opvallend dikke wanden en van dubbel glas. Het chalet is namelijk zo goed geïsoleerd, dat u er het hele jaar kan verblijven!

Bellagio – Het model Bellagio beschikt over een tijdloos en luxueus karakter. Door zijn grote panorama-erker oogt, en is, de Bellagio een stuk ruimer. De Bellagio wordt gebouwd op een verzwaard chassis en de wanden zijn extra geïsoleerd.

Da Vinci – Dit chalet kenmerkt zich door zijn L-vorm. Door deze opvallende vorm is er veel ruimte beschikbaar wat gunstig is voor de indeling. Door de L-vorm is het perfect voor een veranda of (beschut) terras. Het model voelt erg licht en ruim.

Concert – Kenmerkend voor dit model zijn de middenkamer en twee tuindeuren in de keuken, waardoor een buitenkeuken wordt gecreeërd. Het chalet is uitgerust met veel luxe en straalt dit ook uit. Hierom wordt het chalet dan ook gebouwd op een extra verzwaard chassis.

Capri Twin – De naam zegt het al, dit is een ‘Twin’chalet. Doordat er twee delen tegen mekaar zijn geplaatst beschikt dit chalet over enorm veel ruimte. Het model voelt als een luxe bungalow door een extra ruime woonkamer met (eventueel) open keuken. Door te kiezen voor een panoramische erker creeërt u extra veel licht en ruimtegevoel.

Chaletmodellen van kwaliteit

Met de beste zorg en de beste kwaliteitsproducten worden de chalets van de Bergjes gebouwd. U hebt de mogelijkheid om zelf de kleur, lengte, breedte en indeling van uw chalet te bepalen. Maar we hebben ook een aanbod van bestaande chalet modellen. Op onze site staat een groot aanbod van de chalet modellen met de detailgegevens van ieder chalet model.

Chalet model uitvoeringen

Het maakt niet uit welk model chalet u uiteindelijk kiest, ze zijn namelijk allemaal uitgevoerd als dubbel chalet of als L-chalet. Als u graag een chalet model met veel ruimte wilt hebben, dan is een Twin- of L-chalet voor u de uitkomst. U kunt met deze chalet modeluitvoeringen genieten van dezelfde luxe als thuis.

Koop uw ideale chalet model

Heeft u een keuze gemaakt uit ons aanbod van de chalet modellen? Vul dan uw contactgegevens in bij het desbetreffende chalet en wij nemen contact met u op. Wilt u liever niet meteen een chalet kopen? Dan bieden wij u ook de mogelijkheid om een van de chalets te huren voor een bepaalde periode. Wij plaatsen het chalet op de door u gekozen standplaats en halen het ook weer op wanneer de huurperiode afgelopen is.

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links