Tiny houses

Misschien heeft u er ooit van gehoord, de nieuwe trend uit amerika, Tiny Houses. Dit zijn kleine, volwaardige woningen van max 50m2. Bij de bouw wordt d.m.v. innovatieve technieken slim gebruik gemaakt van de ruimte. Een groot voordeel is dat u voor een gering bedrag een volwaardige woning heeft.

Sluit u aan bij de tiny house movement

U kunt ook uw eigen tiny house project starten met onze optie chalet op maat. Zo kunt u ervoor kiezen om naast een standaard chalet of stacaravan een tiny house te laten ontwerpen. In dit ontwerp kunnen we rekening houden met al uw wensen.

Tiny living, waar u maar gaat

Een stacaravan is een ideale kandidaat om als tiny house te fungeren, omdat deze op wielen staan en daardoor verplaatsbaar zijn naar iedere gewenste locatie. Ook de chalets kunnen door ons verplaatst worden.

Tiny houses bij De Bergjes

Heeft u interesse gekregen in een tiny house? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om samen met “De Bergjes”alle mogelijkheden te bekijken en word u met onze hulp “de interior architect” van uw eigen tiny house. Tevens kunnen wij ook voor de benodigde verzekeringen zorgen. Hier informeren wij u graag over op een van onze locaties in Heibloem of Kamperland.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

  • Gedurende de maand juni 2018: 10% korting op onze Occasions* Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden*
sluiten

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links