Tiny houses

Een Tiny House kopen? De Bergjes heeft een compleet Tiny House te koop. Een Tiny House is een nieuwe soort woonvorm. Een Tiny House kan gebruikt worden als vaste woning, maar ook als vakantie woning. Zo kunt u een Tiny House kopen in de plaats van een vakantie chalet. Een Tiny House kan makkelijk verplaatst worden. De Bergjes is de grootste stacaravan en chalet aanbieder van Europa. Het assortiment is sinds kort uitgebreid met een Tiny House.

Tiny House van De Bergjes

De Bergjes heeft sinds kort een Tiny House met een unieke dag en nacht indeling. Met deze indeling ontstaat er slaapruimte voor 6 personen. Het Tiny House is van alle gemakken voorzien met een luxe keuken en een brede doucheruimte. Het Tiny House is gemaakt van de beste materialen, zodat u lang kunt genieten van het huisje. De woning is van alle gemakken voorzien die u thuis ook heeft, maar dan in een kleinere ruimte. Een Tiny House is ideaal om op uw favoriete vakantie bestemming te laten plaatsen.

De Bergjes

De Bergjes heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en verkopen van stacaravans en chalets. Door continue innovatie zijn onze stacaravans en chalets voorzien van de laatste trends. Ook het Tiny House is samengesteld met de grootste zorg. Wanneer u bij De Bergjes een chalet, stacaravan of Tiny House koopt, zorgen wij voor het transport en het plaatsen van de woning op de juiste bestemming. Door ons grote netwerk kunnen wij chalets, stacaravans en een Tiny House in geheel Europa plaatsen.

Tiny House kopen bij De Bergjes

Wilt u een tiny house kopen? Bij De Bergjes is dit mogelijk! De tiny house kosten kunnen voor veel woningen verschillen. De Bergjes heeft op dit moment 1 tiny house in het assortiment. Op ons showterrein in Heibloem (Limburg) kunt u het Tiny House van binnen en van buiten bekijken. U kunt zonder afspraak een bezoek brengen aan ons showterrein. Onze adviseurs kunnen u met alle vragen en advies helpen. Ook als u een tiny house kopen wilt, zullen wij u van begin tot eind begeleiden.

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links