Werken bij De Bergjes Chalets en Caravans?

Momenteel hebben wij twee openstaande vacatures in Heibloem:
- Planner Transport in combinatie met Verkoop;
- Vrachtwagenchauffeur;

Kom jij ons team versterken? Stuur dan jouw motivatie met CV naar (rob.keulen@bergjes.nl) Of bel 0475-495079 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zie onderstaand bericht voor een uitgebreide functieomschrijving. 

Planner Transport in combinatie met Verkoop:

De Bergjes Chalets en Caravans is op zoek naar een planner / verkoper. Bij De Bergjes zal jij je voornamelijk bezighouden met het maken van een juiste en stipte tranportplanning. Buiten de planning ondersteun jij ook ons team van verkopers/adviseurs. Lijkt het jou leuk om mensen blij te maken met hun nieuwe aankoop, herken jij jezelf in de onderstaande functie en wil jij graag werkzaam zijn binnen een hecht familiebedrijf met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden? Neem dan snel contact op met rob.keulen@bergjes.nl.

Wat zoeken wij? 
Samen met ons ervaren transportteam zorg jij er dagelijks voor dat onze chalets, stacaravans en/of mantelzorgwoningen, door middel van een planning, succesvol en op tijd geleverd worden. Buiten de planning ondersteun je ook ons team van ervaren verkopers. 

Wat verwachten wij?
Als planner bij De Bergjes ben jij verantwoordelijk voor het correct plannen van het transport en het verkrijgen van de juiste vergunningen voor het transport. In deze functie werk je veel samen met ons ervaren team van chauffeurs, monteurs en verkopers. Daarnaast heb je veelvoudig contact met onze klanten, leveranciers en/of campinghouders. Jij bent een erg belangrijke schakel binnen ons team en levert een belangrijke bijdrage aan onze service. Verder ben jij een echte teamspeler, kan jij klant- en doelgericht werken, werk jij resultaatgericht en weet jij overzicht te behouden ook wanneer het druk is. De Bergjes is ruim 45-jaar actief binnen de branche en heeft dan ook een uitstekende naam. Op ons 20.000m2 grote showterrein in Heibloem, zal jij je buiten de planning ook bezighouden met de verkoop van onze chalets of stacaravans.

Vrachtwagenchauffeur:

Ons enthousiaste transportteam zoekt een gedreven en gemotiveerde nieuwe collega! Ben jij in bezit een B-, CE-rijbewijs met een geldige code 95 aanduiding, lijkt het jou leuk om mensen blij te maken met hun nieuwe aankoop en herken jij jezelf in de onderstaande functie? Neem dan snel contact op met rob.keulen@bergjes.nl

Wat zoeken wij:
Ter uitbreiding van ons transportteam zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur. Als chauffeur bij De Bergjes Chalets en Caravans BV, zorg jij dagelijks voor het transporteren en plaatsen van chalets, stacaravans en/of mantelzorgwoningen. Onze chalets worden met veel zorg en kwaliteit gemaakt. Als chauffeur zorg jij ervoor dat deze chalets hun bestemming in dezelfde goede staat bereiken.

Wat verwachten wij:
Als chauffeur ben je dagelijks op weg naar verschillende vakantieparken, havens of woonwijken in zowel het binnen- als buitenland. Buiten alleen transporteren help jij onze monteurs ook mee bij het plaatsen en stellen van de chalets of stacaravans. Bij De Bergjes heb jij dan ook een uitdagende en zeer afwisselende functie. De Bergjes is ruim 45-jaar actief binnen de branche en heeft hier dan ook een uitstekende naam. Jij bent het verlengstuk van onze geleverde service en vaak het laatste aanspreekpunt van onze klanten. Dit maakt jou erg waardevol voor ons team!

Kortom; een zeer afwisselende en leuke functie binnen een hecht familiebedrijf!

Kom jij ons team versterken? Stuur dan jouw motivatie met CV naar (rob.keulen@bergjes.nl) Of bel 0475-495079

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links