Verzekering voor uw stacaravan of chalet

De verzekering voor uw chalet of stacaravan.

Uw chalet of stacaravan is dé plek om even helemaal weg te zijn. De dagelijkse zorgen laat u thuis, uw chalet of stacaravan is er om te ontspannen. En omdat u niet alleen uw hoofd leeg wilt maken, maar ook wilt houden tijdens uw verblijf, heeft de Europeesche, in samenwerking met De Bergjes Chalets en Caravans een verzekering die u zorgeloos laat genieten van uw chalet of stacaravan. Dat is namelijk precies waar onze Recreatiehuisverzekering voor is bedoeld.

Uw chalet of stacaravan uitstekend verzekerd.

Met de Recreatiehuisverzekering kunt u uw chalet of caravan het hele jaar door goed verzekeren. Maar hoe u uw chalet of caravan precies verzekert, is geheel aan u. U heeft namelijk de keuze uit drie basisdekkingen: Beperkt, Uitgebreid en Alle Gevaren. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook uw inboedel meeverzekeren. Evenals schade door brand, inbraak en storm.

Ook voor chalets en stacaravans in de België en Duitsland.

De Recreatiehuisverzekering kunt u afsluiten voor chalets en stacaravans in Nederland, België, en Duitsland. Voor uw woning in Duitsland kan extra premie gevraagd worden. Ook kunnen er beperkende voorwaarden gelden.

Ook voor de inboedel van uw chalet of stacaravan.

Ook uw inboedel kunt u verzekeren, bijvoorbeeld tegen diefstal of schade. Met de uitbreiding Inboedel zijn niet alleen alle spullen in uw chalet of stacaravan verzekerd, ook uw kleding en kleine huisdieren.

Chalet verzekering

De aankoop van een chalet is een dure investering die u natuurlijk goed wilt beschermen. Het is aan te raden om een goede verzekering voor uw chalet af te sluiten die u beschermd tegen alle mogelijk risico’s die zijn verbonden aan het bezitten van een chalet. 

Om te berekenen wat de premie is voor uw verzekering kunt u de website bezoeken van de Europeesche verzekeringen
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links