Stacaravanverzekering

U koopt een stacaravan met de gedachte om optimaal te genieten van uw vakanties, vrije tijd en uw stacaravan. Een stacaravan dient vaak als tweede huis voor mensen en is daarom niet het gehele jaar bewoond. Daarom is het verstandig om een stacaravanverzekering af te sluiten. De Recreatiehuis Verzekering van Europeesche Verzekeringen is een goede stacaravanverzekering die u beschermt tegen alle risico’s die u belangrijk vindt. Al jarenlang is Europeesche verzekeringen op het gebied van recreatie, vakantieplezier en reizen de nummer één verzekering. Daarom raden wij u aan om deze stacaravanverzekering af te sluiten wanneer u een stacaravan koopt.

U kunt contact met ons opnemen indien u meer informatie wilt over de stacaravanverzekering. Wilt u liever een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan dit via de website van Europeesche verzekeringen. Bij de Bergjes kunt u met een gerust hart een stacaravan kopen.

Stacaravanverzekering

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links