Stacaravan inkoop

Bergjes Chalets & Caravans is in Europa de grootste aanbieder van stacaravans en chalets. Wij verkopen en huren stacaravans van de bekende topmerken en kunnen deze zelfs plaatsen en stellen op uw droombestemming. Maar we bieden u ook de mogelijkheid om uw stacaravan aan ons te verkopen. Stacaravan inkoop is ook een van de diensten die Bergjes Chalets & Caravans aanbiedt.

Stacaravan inkoop

Laat uw gegevens achter voor de stacaravan inkoop

Op onze website hebben wij een speciale pagina ingericht voor de stacaravan inkoop. Op deze pagina kunt u al uw gegevens achterlaten, zowel persoonlijke gegevens als gegevens over de stacaravan. Het is voor ons namelijk ook belangrijk om specifieke informatie over uw stacaravan te ontvangen. Denk hierbij aan de plaats of camping waar de stacaravan momenteel staat, het model stacaravan, het bouwjaar en de vraagprijs. Tevens vragen wij u om een aantal duidelijke foto's van uw stacaravan up te loaden, zodat wij deze informatie en de bijbehorende foto's kunnen gebruiken voor onze website.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links