Santana Stacaravan

Bergjes Stacaravans biedt verschillende merken stacaravans aan, zo ook de santana stacaravan. Een Santana stacaravan is standaard geleverd met een aluminium dak. Bekijk ons complete aanbod van Santana eens in onze showroom van 20.000m2 of hier op de website.

Verzeker uw Santana caravan

U wilt uw Santana stacaravan natuurlijk goed verzekeren? Sluit daarom de Recreatiehuis Verzekering van Europeesche Verzekeringen af. U heeft bij de Bergjes de mogelijk om de juiste verzekering af te sluiten en uw Santana stacaravan te verzekeren de risico’s die u belangrijk vindt. Europeesche Verzekeringen is de nummer een verzekeraar op het gebied van reizen en recreatie. Met deze verzekering is uw tweede huis goed beschermd.

Een Santana stacaravan kopen of huren

Of u nu een Santana caravan wilt kopen of huren, het kan allemaal bij de Bergjes Stacaravans. Wij hebben opties voor zowel het kopen van Santana stacaravan of het huren voor een tijdelijke periode van minimaal drie maanden. Bent u geïnteresseerd in het kopen of het huren van een Santana stacaravan? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op. 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links