Boston Stacaravan

De Boston stacaravan is helemaal van deze tijd en biedt u een eigentijdse indeling met plaats voor uw LCD scherm. De woonzit is super comfortabel, waarbij de inloopkeuken zéér modieus zichtbaar is. De eetkamer is slim van indeling en biedt een nieuw perspectief aan dit stacaravanmodel.
De meest up-to-date functies vindt u dus terug in de Boston stacaravan. Met een ruime lounge biedt de Boston stacaravan een modern maar gezellig gevoel. In de keuken heeft hij een slank design met fornuis en een geïntegreerde koel-/ vriescombinatie.

Een verzekering voor uw Boston stacaravan

Als u een Boston stacaravan heeft gekocht wilt u wel dat dat deze goed verzekerd is. Een stacaravan is niet permanent bewoont en het zou zonde zijn als hier iets mee zou gebeuren. Maar er bestaat altijd de mogelijkheid dat er iets gebeurt wat u niet aan ziet komen. Hiervoor bieden wij bij de Bergjes Chalets & Stacaravans een perfecte verzekering via Europeesche verzekeringen. Dankzij de samenwerking kunnen wij u een scherp geprijsde verzekering aanbieden voor uw Boston stacaravan. Zodoende is uw Boston stacaravan goed verzekerd tegen brand, storm of inbraakschade.

Een Boston stacaravan in combinatie met een mooie standplaats

Bij de Bergjes kunt u niet enkel en alleen terecht voor uw Boston stacaravan maar ook voor die ene perfecte standplaats. Heeft u eenmaal uw Boston stacaravan gekocht bij de Bergjes plaatsen wij hem door heel Europa op uw gewenste standplaats. Wij gaan samen met u op zoek naar die ene ideale plaats op een camping, aan zee of misschien wel bosrijke omgeving. Laat uw Boston stacaravan het best tot zijn recht komen met die perfecte plaats.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links