Service & Verzekering

Financiering

Een aankoop van een chalet of stacaravan is een hele investering. Een perfecte uitkomst is het aanschaffen van een chalet of stacaravan door middel van een (gedeeltelijke) financiering. In samenwerking met onze partner Chaletdreams kunnen wij u een lening aanbieden tegenover een zeer scherpe rente. Onze medewerkers kunnen u voorzien van alle belangrijke informatie omtrent deze mogelijkheid.
Lees meer over onze financieringsmogelijkheden

 

Verzekering

Uw chalet of stacaravan is dé plek om even helemaal weg te zijn. De dagelijkse zorgen laat u thuis, uw chalet of caravan is er om te ontspannen. En omdat u niet alleen uw hoofd leeg wilt maken, maar ook wilt houden tijdens uw verblijf, heeft de Europeesche, in samenwerking met De Bergjes Chalets en Caravans een verzekering die u zorgeloos laat genieten van uw chalet of stacaravan. Dat is namelijk precies waar onze Recreatiehuisverzekering voor is bedoeld.
Lees meer over onze verzekeringen

 

Inspectiecontract

Het is belangrijk dat u regelmatig uw stacaravan of chalet laat inspecteren. Wij bieden u de mogelijkheid het werk uit handen te nemen en uit te besteden aan een van onze kundige monteurs. Heeft u geen idee wat een goede onderhoudscontrole nu eigenlijk inhoudt, of heeft u er gewoon geen zin in? Dan biedt ons Inspectiecontract een uitkomst!
Lees meer over inspectiecontract

 

Onderhoud

Iedere stacaravan of chalet vereist een regelmatig onderhoud om de levensduur van de stacaravan of chalet te verhogen. U wilt namelijk zolang mogelijk kunnen genieten van uw stacaravan of chalet en daarom is het onderhoud hiervan zeer belangrijk.
Lees meer over onderhoud

 

 

 

 

 

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links