Recreatiewoning

Bent u op zoek naar een recreatiewoning? Dan is een chalet of stacaravan van De Bergjes een passende keuze. De Bergjes heeft namelijk een groot aanbod aan mogelijke recreatiewoningen. Bent u op zoek naar een luxueuze recreatiewoning dan hebben wij voor u misschien de ideale luxe stacaravan of zelf ontworpen chalet. Desalniettemin heeft De Bergjes voor elk budget een passende recreatiewoning. In ons assortiment hebben we namelijk ook een ruime selectie aan standaard modellen stacaravans en stacaravan occasions. U kunt ook meteen ons aanbod online bekijken.

Recreatiewoning kopen

Tegenwoordig kunnen chalets en stacaravans van alle gemakken worden voorzien waardoor u niets aan comfort hoeft in te leveren wanneer u verblijft in uw chalet of stacaravan. Daarnaast kunt u bij De Bergjes uw stacaravan laten voorzien van een scala aan opties. Hiermee kunt u elke recreatiewoning compleet aanpassen naar uw voorkeur en eisen. Naast onze eigen lijn stacaravans bestaat ons assortiment ook uit caravans van de bekendste merken zoals BK Bluebird, Carnaby, Europa, Pemberton, Atlas en Willerby. Bij De Bergjes wordt het aanbod van stacaravans en chalets elke week geactualiseerd. Hierdoor kunnen wij altijd de nieuwste modellen recreatiewoningen aan u leveren.

Recreatiewoning van De Bergjes

Mocht u interesse hebben in een chalet van De Bergjes dan kunt u uw toekomstige recreatiewoning nog verder personaliseren. U kunt uw chalet zo luxueus maken als u wilt, waarmee het u aan geen enkel gemak hoeft te ontbreken. Uw recreatiewoning kan op deze manier echt aanvoelen als een tweede thuis waar u helemaal kunt ontspannen. Raadpleeg de chaletbouw pagina of neem contact met ons op voor vragen.

Service van De Bergjes

De Bergjes leveren ten slotte een complete A tot Z service. Wij starten met het bouwen en personaliseren van uw toekomstige recreatiewoning en de service eindigt pas als deze helemaal woonklaar is en geplaatst is op de gewenste bestemming. Wij transporteren en plaatsen onze chalets en stacaravans op een door u uitgezochte bestemming in Europa. Weet u nog niet wat de optimale locatie is voor uw recreatiewoning zodat u maximaal kunt genieten? Ook dan kunnen onze adviseurs u van dienst zijn. Aarzel niet om ons te contacteren of bezoek een van onze vestigingen.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links