2 showrooms met ruime voorraad

Wilt u een chalet kopen of een stacaravan kopen? Dat kan bij De Bergjes op twee locaties.

De hoofdvestiging met twee showterreinen is gevestigd in het Limburgse Heibloem. Gelegen in de driehoek Roermond, Venlo, Weert. Hier vindt u de grootste voorraad chalets en caravans, zowel nieuwe als occasions. De hoofdvestiging is geopend van maandag tot en met zaterdag. De fabriek voor de chaletbouw is ook hier gevestigd. Daaraan kan op afspraak een bezoek gebracht worden.

De Bergjes beschikt sinds 12 oktober 2013 over een tweede vestiging te Kamperland, Zeeland. Deze vestiging is gelegen tussen de populaire vakantieparken waardoor het voor vakantiegangers en stacaravanbezitters in deze regio makkelijk bereikbaar is. Vestiging Kamperland heeft echter variabele openingstijden. Kijk voor alle informatie op onze contactpagina.

Wilt u graag een bezoek brengen aan één van onze vestigingen, klik onderaan deze pagina op de routeplanner om de juiste route te bepalen.

 

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links