Fam. Den Ouden

Donderdag 20 februari 2014 was het dan eindelijk zover! Onze stacaravan een ABI St. David werd geplaatst op camping De Boskant in Oisterwijk. Ook bekend als "Klein Oisterwijk".
In alle vroegte stonden wij klaar om dit spektakel te zien, zoiets komt voor ons niet zo vaak voor en aangezien wij zelf een transportbedrijf hebben is het altijd leuk om te zien hoe anderen het doen. Om 08:00 uur zal het transport ter plaatse zijn, om 07:30 was het hele spant er al. Super !
De heren gingen zorgvuldig te werk, uitermate vriendelijk en na een bakkie koffie was het zover, de caravan ging van de dieplader af en werd achter een meegebrachte tractor gekoppeld.
Er werd prima overlegd waar de caravan geplaatst moest worden, elke centimeter naar links of rechts werd met een kritisch oog bekeken. Eenmaal op zijn plek werd de caravan gesteld en aangesloten. Voor wij de caravan in gingen werd alles op zijn plek gehangen en gezet.
Wij zijn zeer tevreden hoe alles geregeld werd, de heren waren uitermate vriendelijk. Als we het opnieuw moesten doen kozen wij weer voor jullie bedrijf.
Wij, Fam. den Ouden, willen jullie BEDANKEN voor de service en vakmanschap.
 

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links