Vogue

Door het puntige dak en de ramen die hierop zijn aangepast valt de Vogue Lodge zeker op vergeleken met andere vakantie woningen. Met de Velux dakramen in de keuken valt er mooi natuurlijk licht naar binnen.

Eenmaal binnen het chalet ziet u de mooie elegante belijning en de luxe materialen die een comfortabele en vooral kwalitatieve uitstraling geven. De breedte van 4,5 meter waar dit chalet over beschikt zorgt tevens voor een royale ruimtelijke beleving.

Maar verder heeft de Vogue Lodge ook hele luxe kenmerken. Neem bijvoorbeeld de afzuigkap van dit chalet. Als u op een knop drukt zal deze zich uit het keukenblad omhoog brengen. Dus als hij uitstaat valt hij niet op in uw keuken.

De grote slaapkamer bevat dan ook nog een luxe kenmerk. Allereerst het grote kingsized bed die in de hoek geplaatst is. Maar ook de badkamer met bad. Verder bevind zich in deze kamer ook nog een TV verborgen in een kast. Die automatisch uit de kast opstijgt als u dit wenst.

De stijlvolle meubelen, de mooie afgewerkte opslag ruimtes, de accenten in iedere hoek van de kamer en het hoge plafond in combinatie met de hoge ramen zorgen voor een echte beleving.

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledige aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

  • Gedurende de maand juni 2018: 10% korting op onze Occasions* Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden*
sluiten

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links