Willerby

Het Engelse merk Willerby is opgericht in 1946. Vanaf dat moment heeft de Britse producent van stacaravans vele successen geboekt. Willerby heeft een rijke historie die zelfs teruggaat naar de oorsprong van de stacaravan. Vanaf dat moment heeft Willerby altijd de laatste trends op het gebied van stacaravans in de gaten gehouden. Ook is rekening gehouden met de veranderende levensstijl van zowel Nederlanders als het buitenlands publiek. Op deze manier heeft Willerby een voorsprong kunnen behalen ten opzichte van concurrenten. Willerby is momenteel de grootste Engelse fabrikant van stacaravans en is tevens leider op deze markt. Dankzij het steeds innovatievere aanbod van de stacaravans kan Willerby deze mooie positie ook behouden.

Willerby en het milieu

Al jarenlang is het milieu een belangrijk onderwerp over de gehele wereld. De wereld is steeds milieubewuster ingesteld. Ook Willerby draagt hier een steentje aan bij. Willerby besteedt veel aandacht aan het milieu. Alle Willerby vakantiehuizen zijn gebouwd met het milieu in gedachten. Ten eerste door het productieproces van de stacaravans zo energie neutraal mogelijk te laten verlopen. Ten tweede gebruikt Willerby standaard zeer efficiënte CV ketels en LED verlichting. Er zijn maar weinig andere merken dit op deze manier aan het milieu denken. Willerby biedt tevens nog twee optionele keuzes aan klanten aan die ook zeer milieubewust zijn. Klanten kunnen kiezen uit twee isolatiepakketten genaamd Therma Max en Therma Plus. De medewerkers van de Bergjes kunnen u extra informatie geven over deze twee milieuvriendelijke pakketten.

Willerby bij De Bergjes

De Bergjes Chalets en Caravans is rechtstreeks importeur van Willerby stacaravans voor Nederland, België, Duitsland en vele andere Europese landen (onder andere Oostenrijk, Tsjechië, Luxemburg, Zwitserland). De Bergjes staat net als Willerby voor kwaliteit en service, daarom passen de stacaravans van Willerby uitstekend in het assortiment van De Bergjes. Willerby en De Bergjes zijn beide innovatieve bedrijven die zorgen voor een mooie aanvulling op elkaar.

Daarnaast is De Bergjes verantwoordelijk voor het dealernetwerk in Europa voor Willerby. Hierdoor bent u, als particulier, ook in staat om gebruik te maken van de uitmuntende service van zowel De Bergjes als Willerby en kunt u genieten van de beste prijzen door de korte lijnen die er zijn.

Elke Willerby stacaravan uit het assortiment van de Bergjes is volledig en stijlvol ingericht. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw stacaravan te personaliseren aan de hand van uw eigen wensen. Onze adviseurs, zowel op locatie Heibloem als locatie Kamperland, helpen u graag om uw droomstacaravan te realiseren. De showterreinen op beide locaties laten u een uitgebreid aanbod nieuwe en gebruikte Willerby stacaravans zien.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledige aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links