Europa

Europa Caravans bij De Bergjes

De Bergjes Chalets en Caravans is rechtstreeks importeur van Europa stacaravans en Chalets voor Nederland, België, Duitsland en vele andere Europese landen (onder andere Oostenrijk, Tsjechië, Luxemburg, Zwitserland). De Bergjes staat net als Europa caravans voor kwaliteit en service, daarom passen de stacaravans en chalets van Europa uitstekend in het assortiment van De Bergjes. Europa en De Bergjes zijn beide innovatieve bedrijven die zorgen voor een mooie aanvulling op elkaar.

Daarnaast is De Bergjes verantwoordelijk voor het dealernetwerk in Europa voor Europa Caravans. Hierdoor bent u, als particulier, ook in staat om gebruik te maken van de uitmuntende service van zowel De Bergjes als Europa Caravans en kunt u genieten van de beste prijzen door de korte lijnen die er zijn.

Elke Europa stacaravan uit het assortiment van de Bergjes is volledig en stijlvol ingericht. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw stacaravan te personaliseren aan de hand van uw eigen wensen. Onze adviseurs, zowel op locatie Heibloem als locatie Kamperland, helpen u graag om uw droomstacaravan te realiseren. De showterreinen op beide locaties laten u een uitgebreid aanbod nieuwe en gebruikte Europa Stacaravans en Chalets zien.

Over Europa Caravans

Bij Europa Caravans bouwen ze familie vakanties. De collectie chalets voor 2016 is waar herrineringen worden gemaakt. Totaal heeft deze fabriek al 40 jaar ervaring in het bouwen van stacaravans en chalets.

Europa Caravans en Chalets zijn een thuis, ook ver van huis. Een stijlvol verblijf in de zon of een knusse woning om tijdens de regenachtige dagen te genieten van een kop warme chocolademelk!
Het exterieur van de modellen is comfortabel en modern. De Stoffering luxe en tijdloos, de keuken en overig uitrusting goed doordacht en praktisch. Bekijk onze plattegronden en foto’s. Er is bij Europa een vakantiewoning voor iedere familie, smaak en budget.
 


 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledige aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links