Delta

Het bedrijf Delta Stacaravans & Chalets werd in 1983 opgericht door Jim Redshaw en Keith Oades. Delta is destijds klein gestart met maar 10 medewerkers. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid naar 150 medewerkers. Delta werkt vanuit Hull waar het beschikt over een terrein van maar liefst 8,5 hectare. Op dit moment is Delta Stacaravans & Chalets de grootste exporteur van zowel chalets als stacaravans naar Nederland, België en Luxemburg.

Verhouding tussen prijs en kwaliteit bij Delta

Delta heeft als doel om iedereen die graag een chalet of stacaravan koopt, hierin te voorzien. Delta heeft in iedere prijsklasse een aanbod aan stacaravans. Het merk Delta streeft niet voor niets de slogan ‘goede kwaliteit voor een goede prijs’ na.

Delta chalets & stacaravans bij de Bergjes

Delta is gespecialiseerd in de productie van zowel chalets als stacaravans. Er worden per jaar maar liefst 2000 stacaravans geproduceerd in de fabriek van Delta. Delta merkt, aan de hand van vragen van gasten, dat de populariteit van chalets alsmaar groeit. Delta ontwikkelt hiervoor luxe chalets die volledig zijn afgestemd op het hedendaagse comfort dat de gasten gewend zijn.

Bij de Bergjes kunt u altijd een voorraad aan Delta stacaravans of Delta chalets vinden. Op beide showterreinen, in Heibloem en Kamperland, kunt u de Delta stacaravans & caravans bezichtigen voordat u daadwerkelijk een aankoop doet.

Waarom kiezen voor een Delta chalet of stacaravan?

Al 25 jaar lang biedt Delta een hoge kwaliteit voor zowel hun stacaravans als chalets. Deze hoge kwaliteit garanderen wij voor een scherpe prijs. Bij de aankoop van een stacaravan of chalet heeft u de mogelijkheid om nog vele opties toe te voegen aan uw stacaravan of chalet. Aan de hand van uw eigen wensen kunt u de stacaravan of chalet helemaal persoonlijk maken. Alle standaardvoorzieningen en de optionele keuzes zijn voorzien van een modern design en een luxe afwerking, zodat ze volledig bij deze tijd horen.

  Ook interessant voor u Bekijk ons volledige aanbod

  Neem contact met ons op
  * Verplichte velden
  Bezoek onze showroom
  Route plannen

  De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
  E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links