Berghome

Berghome is het eigen merk van De Bergjes Chalets en Caravans. Al deze modellen worden zorgvuldig ontwikkeld met ons team, wij hebben door de jaren heen veel geluisterd naar klanten en komen zo met serie Berghome dat werkelijk de toppers zijn onder de chalets in Europa. De Berghome serie voldoet aan de hoogste eisen die wij onzelf stellen, zo kunnen wij klanten onbezorgd vakantie’s bieden in de mooiste chalets.

Als u kijkt naar de Berghome Exclusive ziet u gelijk waarom dit type een van de beste verkochte chalets in Nederland zijn. De kleuren passen precies bij elkaar, de indeling is slim doordacht en de standaard optie’s vindt u nergens zo uitgebreid als bij de Berghome chalets.

Mocht u toch nog eigen wensen hebben bij deze serie? Geen enkel probleem wij bouwen deze chalets helemaal naar uw wensen! Neem contact op met onze adviseurs en kijk wat wij voor u kunnen beteken.

Bergline

Toegevoegd is er nieuw model stacaravan voor een geweldige prijs! De Bergline is ook een model wat volledig door ons wordt ontwikkeld en aan de hoogste eisen voldoet. Ook dit model chalet is standaard voorzien van meest luxe optie’s om het hele jaar te genieten van uw vakantie huisje. Denk hier aan: dubbelglas, volkern kunststof buitenwand in moderne kleur, Truma gaskachel, inbouw koelkast met vriesvak en nog veel meer! Het interieur is ook heel modern en valt direct op bij binnenkomst, het is ongelofelijk dat wij dit model met deze uitstraling hebben weten te realiseren voor deze prijs! Dit is de top stacaravan van 2016.

 

 

  Ook interessant voor u Bekijk ons volledige aanbod

  Neem contact met ons op
  * Verplichte velden
  Bezoek onze showroom
  Route plannen

  De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
  E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links