ABI

Het maken van geweldige vakantiewoningen die voor jarenlang plezier zorgen is niet zomaar iets. Het vergt toewijding en visie, alsmede een professioneel team om de collecties tot leven te brengen. Elk jaar probeert ABI nog harder om zich te verbeteren en onze stacaravans te perfectioneren. De toevoeging van kleine verbeteringen zorgt ervoor dat kopers van het merk voor ABI blijven kiezen.

Het is niet één specifiek kenmerk dat ABI zo speciaal maakt, het is de optelsom van alle kleine dingen die het grote verschil maken. De kleinste details zoals het feit dat iedere designer en medewerker die aan een stacaravan heeft gewerkt zijn handtekening zet op het onderdeel dat hij of zij heeft helpen ontwerpen. Wanneer zij niet blij zijn met een detail gaan ze terug naar de tekentafel en starten het hele proces van voor af aan. Alleen wanneer een stacaravan voldoet aan het hoogste standaard is het een waardige ABI.

 

 

  Ook interessant voor u Bekijk ons volledige aanbod

  Neem contact met ons op
  * Verplichte velden
  Bezoek onze showroom
  Route plannen

  De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
  E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links