Chalet en Stacaravan merken

Omdat De Bergjes de grootste van de Benelux is bieden we een enorm assortiment in verschillende merken aan. Zowel nieuwe stacaravans als occasions. Wij tonen u een greep uit de verschillende merken die wij in onze voorraad hebben en maken daarbij onderscheid tussen chalets en stacarans.

Chalets kunnen kunnen naar wens worden samengesteld en worden zonder zitmeubilair geleverd. De stacaravans zijn een totaalpakket en worden in diverse standaarduitvoeringen verkocht, bekijk op deze pagina de plattegronden, specificaties en mogelijke opties.

Ons vaste assortiment stacaravans bestaat uit Willerby, BK Bluebird, Europa en Berghome. Voor de chalets zijn dit de Everest, Europa en De Bergjes Chaletbouw.
Daarnaast hebben we vrijwel alle andere merken ook tentoongesteld. Mocht u een model op het oog hebben dat wij niet op ons showterrein hebben staan dan kunnen wij vrijwel ieder model voor u importeren.

Om u goed te informeren over de diverse mogelijkheden hebben wij hieronder diverse verschillende merken en modellen voor u op een rijtje gezet met aanvullende informatie. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u telefonisch of via het contactformulier met ons in contact treden. Wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links