Stacaravan en chalet aanbod

De Bergjes Chalets en Caravans beschikt over het grootste stacaravan en chalet aanbod in Europa. Met een voorraad van 150 modellen gebruikte en nieuwe caravans en chalets kunnen wij in vrijwel iedere wens voorzien. Deze grootste schowroom in de Benelux zorgt ervoor dat u alle mogelijkheden goed kunt bekijken de nieuwste modellen bijna allemaal aanwezig zijn. Dit maakt het nog makkelijker een keus te maken en goed te vergelijken.

De stacaravans en chalets van De Bergjes zijn zowel te koop als te huur. Ook in huurcaravans heeft De Bergjes de grootste keus. Wij helpen u graag bij het maken van de keuze. Wij voorzien u graag van uitgebreide informatie en denken mee over de meest geschikte caravan, passend bij uw wensen.

Niet alleen heeft De Bergjes het grootste assortiment en jarenlange ervaring, ook hebben wij goede contacten opgebouwd met vele campings en recreatieparken. Daardoor kunnen wij u ondersteunen bij de zoektocht naar een mooie locatie voor uw chalet of stacaravan. U kunt uw wensen aan ons voorleggen waarna wij de beste voorstellen voor u op een rijtje zetten. Op deze manier hoeft u niet te ver te zoeken om toch de beste resultaten te vinden. De uiteindelijke keuze welk vakantiepark het wordt laten we aan u over maar als het zover is kan De Bergjes het gehele proces voor u verzorgen.

De Bergjes heeft namelijk het transport, zeer ervaren personeel en service personeel in eigen beheer. Wij maken gebruik van onze eigen transportmiddelen en hierdoor kan de Bergjes uw chalet of stacaravan transporteren, plaatsen en stellen op elke gewenste locatie binnen Europa. In goed overleg met onze klanten verzorgen wij het gehele traject van A tot Z. Het enige wat u na aankoop nog hoeft te doen is de sleutel in ontvangst te nemen. 

Stacaravan aanbod

Op onze website heeft u de mogelijkheid om via de zoekfunctie een stacaravan te zoeken aan de hand van het merk, de prijs en het aantal slaapkamers. De collectie is altijd het grootst en meest compleet. Wij laten u graag de veelzijdigheid zien van de nieuw te bestellen modellen, hebben mooie aanbiedingen in showmodellen en de uitgebreidste voorraad Occasions. De collectie wisselt regelmatig, de nieuwste modellen worden vrijwel direct op onze site gepresenteerd met foto's en uitgebreide informatie.

Ons stacaravan aanbod bestaat uit vele topmerken zoals o.a. Willerby, Europa en BK Bluebird. Deze behoren tot de het vaste assortiment, daarnaast heeft de Bergjes ook nog het grootste aanbod andere merken. Bent u op zoek naar een merk stacaravan dat niet in ons reguliere assortiment aanwezig is? Ook dan kunnen wij deze voor u bestellen.

Chalet aanbod

Ook bij het chalet aanbod is er via onze site de mogelijkheid om aan de hand van uw wensen en eisen het juiste chalet te kiezen. U kunt op onze site eenvoudig zien welke modellen wij op ons showterrein tentoonstellen en welke nog meer te bestellen zijn.

Ons chalet aanbod bevat bekende merken als de Bergjes, Europa, BK Bluebird en Everest. U heeft de keuze uit bestaande modellen in vele uitvoeringen, volledig naar wens uit te rusten met diverse extra opties of een chalet geheel naar wens te laten bouwen in onze eigen fabriek. Ook op het gebied van chalets heeft De Bergjes de grootste keuze. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden bij de aanschaf van een chalet. Een chalet laten maken is namelijk een keuze die uitvoerige voorbereiding en informatie behoeft. U kunt altijd vrijblijvend binnenlopen in één van onze vestigingen òf telefonisch of per email een afspraak plannen.

 

2 resultaten
  • 9
  • 18
  • 36
  • resultaten per pagina
desc
  • 1

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links