Willerby The Martin 34x12/2

De Willerby The Martin 34x12/2 is helaas verkocht. Maar niet getreurd! De Bergjes heeft het grootste aanbod chalets en stacaravans in Europa. Op ons uitgebreide showterrein van maar liefst 20.000 m2 kunt u nieuwe chalets en stacaravans, maar ook jonge occasions bekijken. Bezoek ons in Heibloem (Limburg) of in Kamperland (Zeeland).

Wilt u een chalet kopen? Bekijk dan ons chaletaanbod. Ook hebben we een eigen fabriek, voor uw chalet op maat!

Wilt u een stacaravan kopen? Bekijk dan ons stacaravanaanbod. Naast een groot aanbod van zowel nieuwe als gebruikte stacaravans voert de Bergjes alle bekende merken, zoals Willerby, BK Bluebird en Europa!

The Martin beschikt over een centrale woonkamer. Het voordeel hiervan is dat  beide slaapkamers en badkamers zich aan beide zijdes van The Martin bevinden. The Martin is hierdoor perfect voor recreerders die gesteld zijn op privacy. Tevens beschikt The Martin over een praktische u-vormige keuken met veel ruimte om uw favoriete vakantiemaaltijden te bereiden zodat u en uw gezin er vol van kan genieten.

Afzuigkap Centrale verwarming
Dubbel glas En-suite badkamer/toilet
Kunststof buitenwand Kunststof goten met regenpijpen
kunststof kozijnen Luxe kooktoestel inclusief oven/grill
Pannendak Sfeerhaard
Tv aansluiting Verwarmingspaneel in slaapkamers en/of badkamer
  • Plattegrond Willerby The Martin 34x12/2 (1)

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Aanwezig in Heibloem Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links