Tweedehands stacaravans

De Bergjes Chalets en Caravans beschikt over een uitgebreid showterrein waarop alle topmerken stacaravans , waaronder ook de tweedehands stacaravans, te zien zijn. Wij bieden de grootste keus aan stacaravans van merken zoals Willerby, Nordstar, Europa en BK Bluebird. Wij hebben de mogelijkheid om ieder merk stacaravan voor u rechtstreeks te laten importeren en leveren. Tevens zorgen wij ervoor dat u tweedehands stacaravan op uw droomplek, waar dan ook in Europa, komt te staan.

Uw tweedehands stacaravan kan gezien worden als uw tweede huis. Daarom is het belangrijk om uw tweedehands stacaravan goed te verzekeren. Wij bieden u de Recreatiehuis Verzekering van Europeesche Verzekeringen waardoor u tweedehands stacaravan tegen alle belangrijke risico’s is verzekerd.

Tweedehands stacaravans

Een tweedehands stacaravan huren of kopen

Onze tweedehands stacaravans zijn bij ons zowel te huur als te koop. Wij verhuren onze tweedehands stacaravans voor een minimale periode van 3 maanden. Het huren van tweedehands stacaravans voor langere periode is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor bieden wij contracten aan van de duur van 6 en 12 maanden of een veelvoud hiervan. Daarnaast kunt u bij ons ook uw stacaravan kopen. Wij bieden Europa’s grootste aanbod aan caravans die te koop zijn.

Voor meer informatie over het huren of kopen van een tweedehands stacaravan, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Of kijk voor meer informatie op stacaravan te huur of stacaravan te koop.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links