Stacaravan kopen

Een stacaravan kopen bij De Bergjes is een slimme keus. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit? Dan bent u bij De Bergjes aan het juiste adres. Wij zijn de grootste leverancier van Europa met meer dan 45 jaar kennis en ervaring. In onze showroom vindt u meer dan 80 verschillende type stacaravans. Naast onze basis modellen kunt u bij ons ook een houten stacaravan aanschaffen. Mocht dit nog niet voldoende zijn, een luxe stacaravan kopen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zijn leverancier van de meest bekende en zeer gerenommeerde merken zoals Willerby, Europa, Berghome, Bergline, Everest en Bluebird. Wilt u een goedkope stacaravan kopen? Ook dit is mogelijk bij de Bergjes. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit goedkopere stacaravans.

Wilt u een tweedehands stacaravan kopen? Ook dit kan bij ons! Wij beschikken over zeer nette stacaravan occasions. Deze stacaravans worden grondig geïnspecteerd op technische constructie en eventuele lekkages. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de stacaravan zowel van de binnen- als de buitenkant fabrieks schoon is, voordat wij hem opleveren.

Wanneer u een stacaravan gekocht heeft hoeft zich geen zorgen te maken over het transport van uw stacaravan. Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in het transporteren en plaatsen van stacaravans. Zo kunt u zorgeloos een nieuwe stacaravan kopen en binnen een aantal weken ontspannen op uw favoriete vakantiebestemming, welke locatie u ook voor ogen heeft. Wij plaatsen de stacaravan zelfs in een groot deel van Europa en natuurlijk door heel Nederland. Wat dacht u ervan om een grote stacaravan te kopen in de Veluwe, Drenthe, Zeeland of Brabant. Een tweede huis op een bijzondere plek, wie wil dat nou niet!

Stacaravan kopen; waar op te letten

Een stacaravan biedt tal van voordelen. U kunt zich terugtrekken in een volledig vertrouwde omgeving. Ongelimiteerd uw vakantiebestemming bezoeken wanneer u dat wilt. De persoonlijke inrichting zorgt er voor dat u zich meteen thuis voelt. Maar een stacaravan aanschaffen is niet eenvoudig, er zijn een aantal belangrijke zaken waar u rekening mee dient te houden. Dit weten wij met onze jarenlange ervaring als geen ander en daarom hebben wij een aantal tips waar u op moet letten tijdens het kopen een stacaravan:

• Afmetingen en kamers; is de stacaravan geschikt voor het beoogde aantal personen?
• Ben er bewust van dat u alleen de stacaravan koopt en dus niet de grond waar hij komt te staan.
• Bestand tegen kou; wees er zeker van of u in de winter gebruik wil maken van uw stacaravan, of de stacaravan goed genoeg is geïsoleerd en voldoende kan verwarmen in de wintermaanden.

Stacaravan kopen zonder staanplaats

Een stacaravan kopen doet u zonder staanplaats, u bepaalt zelf waar uw stacaravan moet komen te staan. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport of het opstellen van de stacaravan, dit regelen wij voor u! Liever een stacaravan kopen met een advies van De Bergjes over een staanplaats? Door onze connecties met verschillende campings in Nederland kunnen wij u een camping adviseren waar u uw stacaravan kunt plaatsen die aan uw wensen voldoet.

Stacaravan kopen op camping

De showroom van de Bergjes beschikt over zowel nieuwe als stacaravan occasions. U kunt de inrichting van uw stacaravan zo eenvoudig of zo luxe maken als u maar wilt. Denk hierbij aan een centrale verwarming, luxe keuken of afwasmachine. Door onze ruime keuze aan stacaravans is er bij de Bergjes altijd wel een model aanwezig waarin u zich thuis kunt voelen op uw vakantiebestemming. U kunt bij ons een stacaravan kopen op camping, u zoekt de geschikte stacaravan en wij regelen het transport naar de camping. Een stacaravan op camping kopen doet u zonder zorgen, wij bieden een uitstekende service zodat u snel kunt ontspannen op uw eigen plek op de camping. Wij denken graag met u mee! Samen vinden wij de geschikte stacaravan waarin u zich in thuis zult gaan voelen. Wij begeleiden u met het hele traject, dus ook de plaatsing!

Stacaravan kopen Veluwe

Iedere week ontspannen in de Veluwe, heerlijk toch? Bij ons kunt u een stacaravan kopen die wij vervolgens leveren op de Veluwe. Heerlijk midden in de bossen ontspannen en een lekkere wandeling maken om daarna uit te rusten in uw tweede huis. Wij hebben verschillende stacaravans te koop die we kunnen bezorgen in de Veluwe. Overweegt u een stacaravan in de Veluwe te kopen? Bekijk dan ons aanbod op onze website of bezoek onze showroom in Heibloem of Kamperland. U bent van harte welkom!

Stacaravan kopen Brabant

Op zoek naar een staanplaats in de provincie Brabant? Op verschillende locaties in Brabant kunnen wij een staanplaats voor u adviseren waar u na het kopen van uw stacaravan de stacaravan kunt plaatsen. Zowel op kindercampings als campings voor volwassen vinden wij de geschikte plaats voor u. Geniet in het bosrijke gebied van de rust en ruimte, of ga er lekker op uit. In Brabant is altijd wel iets te beleven! Wat dacht u van een leuke fietsroute door de natuur, dorpjes en bezienswaardigheden. Bij de receptie van de betreffende camping vertellen ze u graag meer hierover!

Stacaravan kopen

Stacaravan kopen bij de Bergjes

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over iedere stacaravan. Uiteraard begrijpen wij dat u nog vragen kunt hebben voordat u een stacaravan daadwerkelijk gaat kopen. Neem gerust contact met ons op. U heeft verschillende opties waarmee u in contact met ons kunt komen. Wanneer u een stacaravan bekijkt op onze website vindt u op de rechterkant van de webpagina een kolom om een vraag te stellen. Wilt u liever teruggebeld worden, een afspraak maken met een adviseur of een offerte aanvragen? Klik dan op de desbetreffende knop in de blauwe kolom aan de rechterkant van de webpagina. Tevens vindt u aan de rechterkant een Google Maps kaart waarmee u eenvoudig een route kunt plannen naar onze showroom.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links