Zorgwoning

Zorg bieden aan hulpbehoevende personen uit uw directe omgeving is zorg die hedendaags steeds vaker plaatsvindt. Deze vorm van zorg wordt mantelzorg genoemd en staat bekend om de sociale relatie die aanwezig is tussen de mantelzorger en de hulpbehoevende persoon. Omdat de mantelzorger dicht in de buurt van de hulpbehoevende persoon aanwezig dient te zijn, wordt er vaak naar een tijdelijke woning voor de hulpbehoevende persoon gezocht. Bent u hiervoor op zoek naar een zorgwoning? De Bergjes biedt zorgwoningen aan die tijdelijk gebruikt kunnen worden in de periode dat er mantelzorg nodig is.

Zorgwoning

Een volledig aangepaste zorgwoning

Als u kiest voor een zorgwoning van de Bergjes zorgen wij ervoor dat deze zorgwoning geheel naar uw wens wordt gemaakt. De zorgwoning wordt volledig aangepast voor eventueel rolstoelgebruik en is tevens van alle gemakken voorzien. Tevens wordt ook het terras en de aankleding door de Bergjes verzorgd.

De mantelzorg chalet wordt door de Bergjes in de directe omgeving van het huis geplaatst en kan indien er geen mantelzorg meer nodig is ook eenvoudig weer worden weggehaald.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links