Chalets te koop

Bij de Bergjes Chalets en Caravans staan verschillende chalets te koop. U kunt terecht op ons ruime showterrein van 20.000m2 om de verschillende chalets die te koop staan te bewonderen. Wij kunnen voor u elk merk rechtstreeks importeren. Wij maken onze slogan ‘de grootste keus’ waar door u het grootste aanbod chalets van Europa te bieden. Dus als u op zoek bent naar een chalet die te koop is, kunt u daarvoor bij de Bergjes Chalets en Caravans terecht.

Chalets te koop

Chalets te koop in verschillende uitvoeringen

De chalets die te koop zijn, bieden we aan in verschillende typen. Maar welk model chalet u ook kiest, alle modellen zijn uit te voeren als dubbel chalet of L-chalet. Is het hebben van veel ruimte belangrijk voor u, dan kunt u kiezen voor een Twin- of L-chalet uitvoering. Bij deze uitvoeringen kunt u genieten van het luxe comfort dat u thuis ook graag heeft. U kunt bij de Bergjes dus altijd chalets kopen die volledig passen bij uw wensen.

Bent u geïnteresseerd in een van de chalets die te koop staan, neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links