Chalet kopen

Wilt u tijdens uw vakantie dezelfde luxe ervaren als thuis? Dan is een chalet kopen een ideale oplossing voor u en uw gezin. Een chalet kopen is een investering in plezier en vrije tijd in uw leven. Geniet van de vrijheid en ervaar het ultieme vakantiegevoel wanneer het u uitkomt. Uw vrije tijd was nog nooit zo plezierig en luxueus met een chalet van Bergjes Chalets en Caravans. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw chalet, kunt u uiteraard het chalet verhuren aan andere levensgenieters om de kosten te drukken.

Bergjes Chalets en Caravans beschikt over het grootste aanbod chalets van heel Europa. U kunt bij ons terecht voor het kopen van chalets van verschillende topmerken. Daarnaast kunt u bij onze chaletbouw ook uw eigen chalet laten ontwerpen, bouwen en zo dus uw droomchalet kopen.

Chalet kopen in uw eigen ontwerp

Wij bieden u de mogelijkheid om een chalet helemaal naar eigen ontwerp te laten bouwen. U kunt de eigen indeling en specificaties bepalen en het chalet van al uw gewenste gemakken laten voorzien. Met behulp van ons advies bepaalt u helemaal zelf hoe uw droomchalet er uit komt te zien. U kiest bijvoorbeeld de kleuren, het behang, de gordijnen en de vloerbedekking. Daarnaast is er nog een veelvoud aan opties waar u uit kunt kiezen bij het ontwerpen van uw eigen chalet. Op deze manier kunt u dus een chalet kopen dat volledig aan uw eisen en wensen voldoet.

Online een chalet kopen

Het gehele aanbod aan chalets is te vinden op onze website. Het aanbod is enorm en we zijn ervan overtuigd dat er wat voor u tussen zit. Indien u een interessante chalet heeft gezien, kunt u op de desbetreffende chalet klikken. U krijgt dan specifieke informatie te zien van het gekozen model. Wanneer u geïnteresseerd bent in het gekozen model, kunt u uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan contact met u op voor een afspraak.

Chalet kopen

Chalet kopen bij Bergjes Chalets en Caravans

Onze locatie in Heibloem is zes dagen per week geopend. Het is bij ons te allen tijde mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen. Ook op onze locaties in Kamperland en Lütjenburg (Duitsland) heeft u de mogelijkheid om een deel van ons aanbod aan chalets te bekijken. Kamperland is de ideale uitvalsbasis voor uw chalet in Zeeland.

Heeft u uw droomchalet online gevonden, maar wilt u deze graag op locatie bekijken voordat u de chalet daadwerkelijk wilt kopen? Neem dan contact met ons op en we nodigen u graag uit op een van onze locaties.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links